Litt historie

August 2013

Ole, Kjell Johnny og Ronald samlet seg sammen og stakk innom Glenn-Håvard. Vi lyttet til noen av Oles låter, mest for å lodde stemninga, - var dette noe å bygge videre på?

September 2013

Skyggeland møtes for første gang på Tønsnes Ungdomshus. Vi har bestykket oss med en bongotromme, to Roland Cube mini forsterkere, en shure mikrofon, en akustisk bass og en akustisk gitar. Dette var jo spennende, låta vi prøvde oss på var: "Begynnelsen". Den låta vi har plagdes desidert mest med siden....

Bio

Kjell Johnny Lekang, vokalKjell Johnny

Glenn-Håvard Myrseth, trommer
Glenn-Håvard

Ronald Berntsen, bass
Ronald

Ole Lundvang, gitar
Ole

Barnestjerna der ambisjonene vokser med alderen.   Dixie? Blues? Dans? Rock? Ingen kunst for denne karen! Sjøllært strengeklimprer fra yttersia Kvaløya.  Allsidig kar med magiske fingre og sans for ordenes estetikk.

Høsten 2014

Vi bestemmer oss for å gi ut låter. Et kobbel av låter, rundt tolv i tallet, har blitt til i løpet av året. Vi øver og øver...

22. august 2015

Vi meldte oss på musikkfest og framførte fem låter i raskt tempo. Det var en spennende opplevelse og en prøve på å spille skikkelig live. Mye å lære, men utrolig artig. 07:05, Danse under månen, Takk og farvel, Da sola gikk ned og Hverdagshelt stod på programmet.

15. oktober 2015

Nytt lukket arrangement der vi fremførte en ny låt; Da sola gikk ned. Største publikum så langt!

20. oktober 2015

07:05, Bedreviter og Midt på natta utgitt som singler! En liten milepæl for oss. Du finner dem på Spotify, Apple music og Tidal. Vi setter straks i gang med de tre neste: Takk og farvel, Da sola gikk ned og Forventninger.

29. april 2016

Konsert på Prelaten. Hele albumet pluss et par låter presenteres.

Juli 2016

Albumet "Midt på natta" utgitt.

27. august 2016

Konsert på Moen kulturlåve. Kort men artig.

31. august 2016

Vi intervjues på NRK P1 Troms i morgensendingen. Bedreviter og 07:05 spilles. 
Hør sendingen her: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-troms/DKTR01016716/31-08-2016#t=1h46m31s

Litt lite oppfølging av denne, men fram til oktober 2019 har vi vært spilt på NRK TV (Klokka minutt for minutt), spilt på Musikkfest både på dagtid og kveldstid og (snart) helkvelds konsert på "GARASJEN" i Tromsø. Vi har jobbet med låter og har lenge planlagt et album nummer to, men det tar tid. Kanskje det kommer i 2019?